divendres, 22 de febrer de 2013

Video promocional: Si encaixa és Cargo PratBenvolguts companys,
és un plaer per nosaltres poder compartir el resultat del projecte final de la nostra feina a Cargo Prat. Desitgem que gaudiu veient-ho tant com nosaltres ens hem divertit quan ho hem fet. Gràcies per la vostra atenció en nom de tot l'equip:
Cristina Rubio, Nuria Clemente, Mar González, Eva Lozano, Mila Mellado, Noe Morales, Juanka Ortega, Mari Carmen Rubín, Jose Antonio Torres, Rosanna Vescovi i el monstre de les galetes...Carles Estrada...i dels pastissos...i del xocolates...i dels bunyols...i dels caramels...

Presentació nou video promocional Cargo Prat

INVITACIÓ I TRÍPTIC
Per crear la invitació i el tríptic vam utilitzar el programa Word, un programa senzill a la vegada que divertit.
La invitació té un caràcter formal, amb colors blaus que complementen perfectament amb el color del logo i, a més hem apostat per una imatge que combinés els tres elements, terra, mar i aire.
Invitació
A la cara externa del tríptic hem posat el logo de la nostra empresa, copiat per altres empreses internacionals, amb el títol “JUST DO IT, IMPOSSIBLE IS NOTHING”  (Només ho has de fer, res és impossible). A la contraportada hi són les dades de l’empresa, i tanca la cara externa una llista amb el repartiment de funcions i els agraïments.
Cara externa tríptic
A la cara interna del tríptic vam voler posar una sinopsis de l’anunci aprofitant les il·lustracions que vam utilitzar a l’story board del nostre comercial.
Cara interna tríptic
També vam pensar com podríem captar l’atenció dels assistents i vam decidir jugar amb la nostra interpretació, combinant, amb l’ajuda del programa on line Pixlr, el nostres rostres amb dibuixos trets d’Internet que representaven els nostres personatges.

Rosanna Vescovi
Eva Lozano

Jornades FP.PRAT


El passat 18 de febrer es van inaugurar al Cèntric Espai Cultural les Jornades FP.PRAT que han tingut lloc fins el 21 de febrer a diversos espais de la nostra ciutat.

Entre els actes que es van celebrar a la sessió inaugural volem destacar la Taula-Debat: “Connexió formació-empresa:exemples de bones pràctiques” a la que van participar entre d’altres, Belén Simancas, exalumna del programa SEFED, i Emilia Fernández Cap de RRHH de Hellmann Worlwide Logística, SA, una empresa activament implicada en el programa que col·labora en la formació pràctica dels nostres alumnes. 

Marta Colomer i Camón, consultora social i d’empresa, va oferir una conferència molt interessant  sobre la importància de les competències a la feina.

Durant la resta de dies que han durat les jornades s’han realitzat ponències de les diferents famílies professionals que trobem als instituts de FP de la ciutat. 
Mar González
Noemí Morales