dijous, 20 de desembre de 2012

Sopar del SEFED 2012 2n Semestre


Aquest divendres 14 de desembre vam celebrar la cloenda del curs tots plegats . Amb ganes de passar-ho bé i amb la “motxilla” plena d’il·lusió vam poder gaudir de molt bona companyia.Us desitgem molt Bones festes de Nadal a tots i molta sort en els vostres projectes de futur!
 Mari Latorre i Gemma Alarcón

Spot Nadal Cargo Prat

Benvolguts companys,
Us volem presentar el nostre spot de Nadal que hem realitzat com a projecte conjunt del departament de projectes del Sefed.
A part de l'spot, també us presentem 2 vídeos del making off.
El nostre grup està format per Gemma Alarcón, Dan Alexandru, Jennifer Dueñas, Eli Heredia, Mari Latorre, Lorena Orellana, Noemí Parés i Maria José Vázquez.


Esperem que us agradin i aprofitem per desitjar-vos unes Bones Festes.

Noemí Parés 

 
  

dimecres, 5 de desembre de 2012

El Prat premia als seus joves emprenedors i emprenedoresDimarts 4 de desembre es va celebrar la 6a Jornada de l'Emprenedor i Emprenedora Local al Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat durant la qual van lliurar-se els premis valorats en 2000€.
 
Es van presentar grans projectes que van demostrar la bona salut de les idees dels pratencs i pratenques; i que van reflectir que en època de crisi la imaginació i l'esperit de superació són els millors remeis. 

Els projectes guardonats van ser:
- Premi a la millor idea i projecte empresarial del 2012 per a Tribuna Interpretativa, Diari Digital d'Anàlisi. 
- Premi a la millor idea i/o projecte empresarial en innovació i/o iniciativa d'economia social i cooperativa per a Uikú Coworking El Prat SCCL.
- Premi a la millor idea i/o projecte empresarial a l'àmbit de comerç i turisme de l'any 2012 per a Catarus, Serveis Turístics per a Russos.
- Diplomes als millors plans d'empresa cooperativa, realitzats per alumnes del programa Plans de Qualificació Professional Inicial / Pla de Transició al Treball per la fabricació i la comercialització d'un anell amb MP3, una botiga de productes de llana i el restaurant temàtic per a nens "Parxís".
 
Esperem que aquestes jornades continuïn amb aquest bon ritme i que l'any vinent es presentin molts més projectes igual de bons.

MªJosé Vázquez i Lorena Orellana