dimecres, 31 d’octubre de 2012

Spot Tardor 2012

Benvolguts companys i companyes,
Us volem presentar l’anunci de la nostra empresa que hem fet com a projecte conjunt en el Departament de Projectes del Sefed del Prat.
Per la realització d’aquest projecte hem utilitzat el programa Movie Maker, que ve instal·lat amb Windows XP, amb el qual hem pogut tractar i fer el muntatge d’imatges, video i so. Per incorporar l’audio de la música hem utilitzat el programa lliure Audacity.
Amb aquest projecte hem volgut fer un petit homenatge a les pel·lícules d’espionatge amb un toc d’humor, aprofitant el rodatge pels carrers de la nostra ciutat, per així també donar-la a conèixer.
També us presentem el making off de l’anunci on apareixen totes les persones participants d’aquest projecte, i que són les següents: Teresa López, Ana Ruiz, MªCarmen Márquez, Manel Pablo, Elena Rodriguez, Roser Ramon, Antònia Puig, Mª Luz Salado i com a director el nostre formador Carles Estrada.
Esperem que us agradi.


Queridos compañeros y compañeras,
Os queremos presentar el anuncio de nuestra empresa que hemos realizado como proyecto conjunto en el Departamento de Proyectos del Sefed El Prat.
Para la realización de este proyecto hemos utilizado el programa Movie Maker, que viene instalado con Windows XP, con el que hemos podido tratar y hacer el montaje de imágenes, video y sonido. Para incorporar el audio de la música hemos utilizado el programa libre Audacity.
Con este proyecto hemos querido hacer un pequeño homenaje a las películas de espionaje con un toque de humor, aprovechando el rodaje por las calles de nuestra ciudad, para así también darla a conocer.
También os presentamos el making off del anuncio donde aparecen todos los participantes de este proyecto, y que son los siguientes: Teresa López, Ana Ruiz, M ª Carmen Márquez, Manuel Pablo, Elena Rodriguez, Roser Ramón, Antonia Puig, M ª Luz Salado y como director nuestro formador Carles Estrada.

Esperamos que os guste.