dimecres, 5 de desembre de 2012

El Prat premia als seus joves emprenedors i emprenedores



Dimarts 4 de desembre es va celebrar la 6a Jornada de l'Emprenedor i Emprenedora Local al Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat durant la qual van lliurar-se els premis valorats en 2000€.
 
Es van presentar grans projectes que van demostrar la bona salut de les idees dels pratencs i pratenques; i que van reflectir que en època de crisi la imaginació i l'esperit de superació són els millors remeis. 

Els projectes guardonats van ser:
- Premi a la millor idea i projecte empresarial del 2012 per a Tribuna Interpretativa, Diari Digital d'Anàlisi. 
- Premi a la millor idea i/o projecte empresarial en innovació i/o iniciativa d'economia social i cooperativa per a Uikú Coworking El Prat SCCL.
- Premi a la millor idea i/o projecte empresarial a l'àmbit de comerç i turisme de l'any 2012 per a Catarus, Serveis Turístics per a Russos.
- Diplomes als millors plans d'empresa cooperativa, realitzats per alumnes del programa Plans de Qualificació Professional Inicial / Pla de Transició al Treball per la fabricació i la comercialització d'un anell amb MP3, una botiga de productes de llana i el restaurant temàtic per a nens "Parxís".
 
Esperem que aquestes jornades continuïn amb aquest bon ritme i que l'any vinent es presentin molts més projectes igual de bons.

MªJosé Vázquez i Lorena Orellana 

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada