dijous, 6 de setembre de 2012

Spot Cargo Prat 2012


Benvolguts companys i companyes,

Us volem presentar l’anunci de la nostra empresa que hem fet com a projecte conjunt en el Departament de Projectes del Sefed del Prat.

Amb aquest projecte hem après, tal i com demana el certificat, a utilitzar diferents eines de tractament d’imatges, vídeo i so, com ara el Movie Maker, que és un programa que no pertany al programari lliure però ve instal·lat amb el Windows XP, i amb el que hem pogut fer el muntatge del vídeo i el so.  També hem fet servir el programa lliure Audacity amb el que hem pogut tractar l’audio de la música i la veu en off. Per fer la conversió del format de les imatges i vídeo hem utilitzat el programa lliure Free Studio.

També hem volgut realitzar un making off de l’anunci per presentar totes les persones que han participat en la realització d’aquest projecte, que han estat les següents: Jessica Macías, Montse Macías, Sandra Mansilla, Pilar Fuentes, Montse Campestre, Josep Balletbó, Montse Nogué, Asunción Benítez, Eva Ortiz i com a director el nostre formador Carles Estrada.
Sandra Mansilla, Pilar Fuentes, Montse Campestre

1 comentari:

 1. La relació entre mitjans de producció i qualitat final és excel·lent. S'ha suplert la falta d'equips i experiència amb tenacitat, temps i talent.
  Aquest treball final té com a valor afegit el fet de no tenir referent previ.
  Aquest és el primer espot de Cargo Prat, ningú podia dir com ho havien fet o amb quines dificultats s'havien trobat, senzillament eren els primers.
  Una abraçada molt gran a tot l'equip humà que ha fet possible aquest petit gran espot.

  Manel.

  ResponElimina