dijous, 27 de setembre de 2012

6a jornada de la logísticaFotografies de l'acte

Ahir 26 de setembre de 2012 va tenir lloc al Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat la sisena jornada de la logística, “La clau per entrar amb èxit en els mercats exteriors” presentada pel Sr. Joan Rodríguez Serrat i efectuant la ponència el Sr. Josep Lluís Aznar Campins (Consultor de Comerç Internacional amb una experiència com a assessor en empreses de 22 anys), a la qual va assistir la nostra companya Ana Ruiz. Aquestes jornades són un punt d’encontre de professionals i persones interessades en aquest món que dóna tanta vida a la nostra ciutat com és la logística.

Va ser una acte força interessant on els assistents van poder escoltar diversos aspectes de la realitat del sector tal com tipus de contractes, rols de l’agent i del distribuïdor, o avantatges i inconvenients de treballar amb agents o empreses distribuïdores.

Finalment el Sr. José García, tinent d’alcalde de l’àrea de promoció econòmica, comerç i turisme del Prat de Llobregat va efectuar la cloenda de l’acte, agraint l’alta participació i assenyalant la gran importància que la logística té a la nostra ciutat i la importància d’aquesta sisena edició en la difusió d’un sector clau en la nostra economia.
Ana Ruiz / Manel Pablo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada